Gav PT-Malou gåshud!

Ojoj det vart med tunga ben jag släpade mig till gymmet imorse. Har inte riktigt kommit säng i god tid denna veckan och det straffar sig. Sen att jag visste att det stod löpning på schemat idag gjorde inte stegen lättare :-) Alltid ett visst orosmoment innan ett pass med PT-Malou dvs vad ska hon hitta på till mig idag då...

Idag bidde det intervaller på löpbandet. Först uppvärmning i rask gång på 6,0 och lätt löpning på 7:an och sedan var det dags för 800 m löpning, vila 1,30 sedan 800 m till. Allt som allt 5 intervaller på 800 meter. Speeden låg på 8:an utom sista spurten på sista intervallet när den pushades upp till 9,2. PT-Malou sa att hon fick gåshud utav att jag lyckades genomföra det utan att vi behövde sänka hastigheten...

Jag ska inte säga att det var lätt för det var det verkligen inte. Det är jäkligt obekvämt (även om kroppen är mer van tex gör ju inte knäna ont längre) och lungorna skriker efter luft. Men jag känner inte längre samma fasa inför löpningen dvs jag vet att jag kan om jag bara bestämmer mig. Handlar mer än något annat om viljan att kunna genomföra något.

Tänk också på att för ett år sedan under pollensäsongen så gick jag i ca 4,5 - 5,0 speed på löpbandet för det var så tungt att andas. Nu springer jag intervaller på speed 8,0. Det är stort!!! Jag ska bara förstår det på riktigt också och suga åt mig av min prestation. Svåraste!

Passet avslutades med bulgariska utfall, benböj med upphopp, utfall med stången och benböj med stången. Nu jäklar börjar också att nötande ge utdelning dvs alla de jäkla benböj jag har övat, övat och övat på. Nu börjar PT-Malou bli riktigt nöjd och det är ass to the grass varning :-)

Nöjd bloggerska!

Kommentarer

 1. Duktig du är! Grattis till att du kan andas och röra på dig:) jag är inte lika bra på träning och rörelse, men att äta lågkolhydratmat och d-vitamin har hjälpt mot det värsta med pollen i år, det är skönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gäller att hitta vad som funkar för en själv. Hejar på dig!

   Radera
 2. Imponerande! Vilken krigare du är. Heja, heja vad du är bra! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass