Teststatus...

En annan orsak till tisdagens depp var att mätning och tester väntade med PT Malou. Kom ju inte som en blixt från klar himmeln men jag var inte med mentalt. Jag hade checkat ut totalt pga deppfaktorn numero uno... Plus att jag hade nog laddat mer än jag trott inför joggingrunda så jag kunde liksom inte ta mig an en ny utmaning så snabbt. Varken till knopp eller kropp.

Jaja jag kan ju inte skryta i varje blogginlägg om min träning eller den jäkla stålplattan utan jag vill ju köra med raka och öppna kort. En viktresa är inte alltid raka spåret mot success utan snarare det går upp och ner och hit och dit :-) Och tisdagspasset var det lite good news och lite bad news...

Om vi börjar med vågen så visste jag ju att den inte skulle visa ner precis efter allt svullande. Men det som gjorde mig väldigt ledsen var fettprocenten. För någonstans i hjärnan (undrar förresten vad den delen heter...) inbillar man ju sig att jo magen är ju lite svullen med det är ju bara vätska eller jo jag känner mig lite tung men det är för att jag bygger muskler...

Yeah right nä Jensen det är FETT och det beror på fel kost, stress och lite träning. Bara att se sanning i vitögat. Men 3 % upp kändes som en rak höger när jag vart så jublande glad över lite mer än 1 % ner på 2 månaders hårt slit. Nä men då går vi upp det dubbla istället. Blir så jävla trött på mig själv för den enda jag förstör för är mig själv och det är bara jag som mår dåligt över det hela!

Efter stålplattan och måttbandet (där det mesta visade på plus men det som vart kul var att låren visade på 2 minus - bra!!!) så var det dags för testerna. Då märktes det hur trött jag faktiskt var i kroppen efter joggingrundan. Inte träningsvärk men stum och sedan måste pannbenet också vara med så man kämpar och inte ger upp. Men jag orkade helt enkelt inte...

Vissa övningar nådde jag samma resultat eller precis i närheten eller gav upp men nu väljer jag att fokusera på det positiva för att peppa mig själv till att fortsätta kämpa. Det som jag gjorde bra var: jag satte nytt rekord i jägarvila på 1,34 min, 12 armhävningar på tå (sen gav handjävlen och pannbenet upp), 92 swings på 2 min!!!

Note to self: Tänk denna veckan har du fått jättebra resultat på hälsotestet, du har joggat (frivilligt) för första gången i ditt liv, du har gjort 12 armhävningar på tå (i början på året visste du inte hur det gick till...) och 92 swings med järnklotet gör dig varm om hjärtat utav stolthet. Jag kan och jag ska!!!

Kommentarer

 1. Skryta är precis vad du skall göra. Känner ingen, absolut INGEN som gjort det du gör. VAR STOLT ÖVER DIG SJÄLV, och tryck inte ner dig. Du är väl ingen robot, eller? Ibland måste man una sig att gå in lite på sidovägen och synda, och det är ju inte speciellt ofta du gör det, eller hur? STRÄCK PÅ DIG och beröm dig själv lite mer!!!/Kram Margaretha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Margaretha - du är världens bästa peppare!!!! Kram

   Radera
 2. Tina...
  Ta fram ännu mera positvt du har gjort under din hälsoresa. Jag känner igen mig precis och de är alltid en tröst att de finns andra, för hade man varit ensam hade de varit ännu värre... HJÄLP!! Du peppar ju jämt med allt så sträck på dig och känn att du är en förebild för andra även om du hade en depp dipp.... Efter regn så kommer solen.... :-)
  Sussie Meurk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för ditt pepp Sussie!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass