En lyftig morgon!

PT-Malou mötte som vanligt en trött bloggerska med ett leende. Så trött för jag inte somnade i tid igår - inte bra Jensen du måste prioritera sömnen... Men bara att köra på och göra vad man blir tillsagd. Idag stod det olympiska lyft på schemat och lite pirrigt då min högerhand trilskas lite.

Fast det gick bra även om jag fick vila lite då och då. Jag tycker dessa passen är jättekul och jag ser/känner min utveckling även om jag har en bra bit innan teknik sitter helt. Speciellt de där jäkla armbågarna och handlederna. De ska ju vara parallella med golvet men de är inte ens i närheten. Så mantrat fortsätter öva, öva, öva.

Stark Tina

En ny favvis och my god vad det känns in the ass...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass