Fortsätt till huvudinnehåll

Hårt slit lönar sig!

Tjoho är så glad för tittat här vad fröken tyckte om mina svar till del 1 utav det första blocket till Diplomerad Livsstilsrådgivare:

"Du har gjort ett mycket bra arbete! Det är tydligt och klart formulerat, väl sammanfattat och man ser att du har förstått uppgifterna samt att du har ett intresse av ämnet. Speciellt intressant tycker jag det är att läsa det du skriver om de olika modedieterna, tydligt och klart skrivet om både för- och nackdelar. Det är inget som behöver kompletteras, bra jobbat!"

Hårt arbete lönar sig verkligen och jag har lagt många timmar på att göra ett bra jobb. Plus att jag naturligtvis tycker det är kul och utvecklande. Har verkligen fått en nytändning med det här med kosten och kostrådgivningen. Jag kan ju och jag är faktiskt rätt bra på det också :-) Just nu är jag så glad, lycklig och lugn! Jag njuter av livet! Vart många år sedan om någonsin jag känt mig så här hemma i något. Kruxet som ligger och gnager: jojo VAM-månaderna går fort och snart måste du tillbaka till verkligheten :-(

Kommentarer

 1. Grattis! Vad kul att det går bra med dina studier!
  Måste bara berätta en sak. Du fick mig att gå med på "godisstopp i februari" och jag är så stolt över att jag inte rört godis sedan 1:e februari! Har inte varit särskilt svårt faktiskt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nämen va kul att höra - du ska vara stolt!!!!

   Radera
 2. Duktiga du**** Du är som klippt och skuren för detta. Detta är din framtid / Kram M

  SvaraRadera
 3. Så kul att få kred för allt jobb/plugg du lagt ner Super Tina!!!
  Njut nu av din VAM-tid, fokus på här och nu, det andra kommer när det kommer :)
  KRAM Aceber <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja faktiskt :-) Tack bästa R! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…