Då fortsätter jag...

Igår skickade jag in ytterligare 30 sidor fullt med kostförslag, analyser, argumentation och motiveringar till del 2 utav block 1 i min utbildning till Diplomerad Livsstilsrådgivare. Svettigt men jättekul! Håll tummarna att fröken gillar det. Dock dröjde det inte länge från fröken svarade med del 3. 12 sidor fullt med frågor om vitaminer, mineraler och kosttillskott. Puh ingen rast och vila här inte :-) Så på måndag startar jag upp del 3 och ni följer väl med på äventyret?

Del 3 i första blocket "Kosttillskott - Vitaminer, mineraler & antioxidanter"

Kommentarer

 1. Det går säkert lika bra som förra gången! :) Tack för tipset om Lund C, där borde jag kunna hitta tidningen, Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppet! Hoppas du hittade tidningen! Kram!

   Radera
 2. Jag blir så sugen på att läsa in mig mer på kost när jag läser om din resa! Go go go!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass