"Skönhet & Hälsa"

Fick hem den senaste Loppi blogbagen idag med temat "Skönhet & Hälsa". Den innehöll alltifrån miniriskakor och te från Friggs, presentkort att testa hipsters från Pierre Robert, hudvårdsolja från Bio-Oil, parfym och mascara från Yves Rocher samt Active Balance från RFSU. Blandad kompott :-) Lite lyxigt sådär en onsdag för en fattig student.

Solljusteet dricker jag just nu och det smakar gott med en doft av ananas. Miniriskakorna får vänta tills bloggerskan har lite mer kaloriutrymme i budgeten. Parfymen doftade väldigt gott så den kommer definitivt användas. Bio-oil tänkte jag använda på min stretch marks på höfterna efter alla kilon men är lite misstänksam. Tror liksom inte att de kommer försvinna mirakulöst men det kan ju inte skada. Hipster-trosan kan jag inte uttala mig om eftersom jag först måste beställa den online. Dock brukar storlekarna från Pierre inte vara så generösa är min erfarenhet men who knows...

Lyxig paket

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass