Friskis ledare?

I torsdagskväll befann jag mig på Friskis & Svettis i vanliga människokläder och med smink på ögonlocken. Tillhör inte vanligheterna precis då den vanliga stassen brukar bestå av träningskläder och så lite i fejjan som möjligt. Tror knappt de kände igen mig :-) Anledningen till mitt uppklädda besök var en Informationsträff om hur man kan engagera sig i Friskis & Svettis i Lund. Jag tänkte nämligen att jag saknar instruktörsrollen och om jag får skryta lite så var jag inte helt illa heller...

Plus att jag ville få veta om det fanns andra saker att göra. Till exempel bor jag ju 500 meter från skolan där F&S kör pass här i Hjärup vilket ju är smidigt samt att jag är ju en lite eventfixare som tycker det är kul att blanda mig i. Eftersom F&S är en ideell förening så behövs ju alla frivilliga för att få det att funka. Och jag tänkte att använda detta som en del i mitt framgångsrecept dvs att för mig att behålla min hälsa så är det ju suveränt att vara engagerad i något som faktiskt vill främja andras hälsa och kanske jag kan bidra med inspiration utifrån min egna resa. Dessutom som en balans sedan till jobb så inte all fokus läggs där utan att jag har ett liv utanför.

Men jag är ju en allt eller inget person så detta blir en utmaning för mig att hålla det på lagom nivå och inte att signa upp för allting bara för att. Jag måste ju välja godbitarna som gynnar mig i form av glädje och motivation så att det inte blir ett måste som sedan stressar mig. Svårt det där med balans men jag övar mig själv varje dag att vara mer lagom och rensa undan det som inte krävs/behövs - vad är good enough helt enkelt. Så om någon vecka eller så får jag se om jag blir kallad tillbaka på intervju efter att ha lämnat in min intresseanmälan så får vi se vad detta äventyret slutar.

Håll tummarna för mig och vi kan väl komma överens om att ni hojtar till här i bloggen om jag tar på mig för mycket :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass