Vad jag håller på med...

... hela dagarna? Jo förutom träning, jaga steg, träffa vänner så spenderas mycket tid vid köksbordet. Det är ju pluggcentralen numero uno! Just nu är jag inne i sluttampen på del 1 utav block 1 som är kostrådgivningen. Detta är tydligen den tuffaste delen och den som det läggs mest tid på. Jag har ju turen att ha läst detta innan men en uppfräschning och olika synvinklar är alltid bra. Trots det tar det mycket tid för jag vill ju göra ett bra jobb också.

När jag skickat in svaren på alla kursfrågorna (uppe i 30 sidor nu så...) får jag ta del av den andra delen i block 1. Den handlar mycket om vitaminer, hormoner, tillskott samt kostregistering och rådgivning. Mamsen är försökskanin och fyller just nu i vad hon äter varje dag under en vecka. Det ska jag sedan använda i dataprogrammet som vi fått tillgång till. Detta är jättekul och känns så rätt för mig. Lyckliga jag som har möjlighet att göra detta!!!

Det är här det händer :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass