Jag ska flexa...

Min yoga-karriär har ju inte gått så bra men jag ger inte upp så lätt. Idag ska jag prova på ett för mig nytt pass på Friskis & Svettis. Det heter "Flex soft" och så här står det på hemsidan:  "Flex soft är fokuserad och mjuk rörlighetsträning med extra hänsyn för leder och muskler. Du får en lugn och samtidigt energifull träningsupplevelse. Flex soft är ett mjukt och tillåtande rörlighetspass med utvalda och säkra övningar för hela kroppen. Vi strävar efter kroppsmedvetenhet och utvecklar även stabilitet och balans. Träningen är funktionell och kan vara skön för dig som ha vill återhämtning för kropp och sinne."

Tänkte det kanske kan vara något för mig och om man inte provar så får man ju aldrig reda på det. Därför är det dags idag! Fokusen ligger ju på rörlighet, kroppsmedvetenhet och balans som jag vill få hjälp med. Som tur är ska jag få sällskap av en ny träningskompis Åsa. Alltid kul att lära känna nya människor och skönt att ha någon som kan hålla mig i handen.

Har du testat detta passet?

Kommentarer

  1. Har du testat yoga i värme? Du blir så mjuk och rörlig, sååå skönt. Man behöver ge det 3 ggr innan man ger upp dock ;)...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo jag har testat det och gillade verkligen det. Dock blir det för dyrt för mig att ha ett träningskort till då detta finns bara på ett yoga-ställe i Lund.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass