Spin of Hope 2015

Dagen började inte så bra då min stackars partner in crime Anneli ringde. Hon hade vaknat med halsont och feber = då spinner man inte i två timmar helt enkelt. Jaja jag är en stor flicka och klarar mig själv. Fast självklart är det trevligt med peppande sällskap. Jag hade dock tur för Nadia en av grundarna till Rosa Hoppet tog ena cykeln. Känner inte Nadia sedan tidigare men vi hade himla kul under två timmar. Allt blir ju enklare om man peppar varandra, heja på andra, sjunger lite, cykeldansar, skålar i vatten och tjoar lite. Så stort tack till dig Nadia för ditt sällskap under två svettiga men roliga timmar! Och STÖRSTA tacket till Friskis & Svettis Lund för allt fixande!!!

Här kan ni se ett filmklipp från dagens äventyr: https://www.facebook.com/video.php?v=1564410797160707&set=vb.1437233379878450&type=2&theater

Några av dagens tappra innan jag själv intog en cykel

#rosahoppet hade en fin monter!

Två fint pyntade cyklar - en ära att få cykla på en ju!


Tjoho vad kul vi har det - hjälper ju att intala sig själv det för då känns inte rumpan lika mycket :-)

Första timmens instruktör på den fina scenen!

Haha ser ni ljushuvudet som försöker fota sig själv i spegeln - gick ju bra...

Nadia och jag i full fart!

Och här cyklar jag ju så snabbt att världen är suddig...

Det blev väl godkänt?

Titta såna godsaker jag fick för att jag cyklade för #rosahoppet

*Bilderna på mig och Nadia är lånade från henne och #rosahoppet på Facebook

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass