Hårt slit lönar sig!

Tjoho är så glad för tittat här vad fröken tyckte om mina svar till del 1 utav det första blocket till Diplomerad Livsstilsrådgivare:

"Du har gjort ett mycket bra arbete! Det är tydligt och klart formulerat, väl sammanfattat och man ser att du har förstått uppgifterna samt att du har ett intresse av ämnet. Speciellt intressant tycker jag det är att läsa det du skriver om de olika modedieterna, tydligt och klart skrivet om både för- och nackdelar. Det är inget som behöver kompletteras, bra jobbat!"

Hårt arbete lönar sig verkligen och jag har lagt många timmar på att göra ett bra jobb. Plus att jag naturligtvis tycker det är kul och utvecklande. Har verkligen fått en nytändning med det här med kosten och kostrådgivningen. Jag kan ju och jag är faktiskt rätt bra på det också :-) Just nu är jag så glad, lycklig och lugn! Jag njuter av livet! Vart många år sedan om någonsin jag känt mig så här hemma i något. Kruxet som ligger och gnager: jojo VAM-månaderna går fort och snart måste du tillbaka till verkligheten :-(

Kommentarer

 1. Grattis! Vad kul att det går bra med dina studier!
  Måste bara berätta en sak. Du fick mig att gå med på "godisstopp i februari" och jag är så stolt över att jag inte rört godis sedan 1:e februari! Har inte varit särskilt svårt faktiskt.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nämen va kul att höra - du ska vara stolt!!!!

   Radera
 2. Duktiga du**** Du är som klippt och skuren för detta. Detta är din framtid / Kram M

  SvaraRadera
 3. Så kul att få kred för allt jobb/plugg du lagt ner Super Tina!!!
  Njut nu av din VAM-tid, fokus på här och nu, det andra kommer när det kommer :)
  KRAM Aceber <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass