"Träning & Hälsa"-mässan

Om du bor i Skåne och är träning/hälso-intresserad så kanske du vill hänga med till "Träning & Hälsa" mässan den 18 april på Slagthuset i Malmö? Bland annat ska Fredrik Paulun hålla en föreläsning. Jag ska dit som VIP-bloggare men vill väldigt gärna ha sällskap så kom med vetja!

Kommentarer

 1. Vad kostar det??? Kram Cee

  SvaraRadera
 2. Hej Tina!!! Jag följer gärna med.. Kram Cee

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cee! Antar du såg mitt meddelande på fb. Kram!

   Radera
 3. Sedärja, VIP-bloggare! :) Jag hoppas kunna komma ifrån jobbdagen på förskolan lite tidigare så jag kan komma. Kul grej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det var inte så svårt att bli det Nellie ;-) Ja hoppas!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass