Resultaten so far...

Den 2 januari i år så inledde jag mitt sista viktminskningsprojekt efter ett mörkt 2014. En gång i månaden så hjälper mig maken att ta foto från alla vinklar. Nope inget för publicering :-) Jag tar även fram måttbandet och mäter min kropp på 10 olika ställen. Till exempel midjan, höfter, låren, armarna etc. Måtten visade att totalt så har 69,5 cm "försvunnit" från min kropp. Bl.a. 8,5 cm från midjan, 12 cm kring höfterna eller 3 cm kring varje arm.

Idag visade också stålplattan att jag har nu gått ner 14,7 kg totalt dvs nästan halvvägs mot mitt mål med 15,4 kg kvar. Heja mig! Nu är det inte bara siffror som gäller. Jag jobbar dagligen med det mentala och med affirmationer. Men det är viktigt att även titta på det jag har uppnått och fira för att orka fortsätta. Idag är det även dags att våga prova mina jeans. Har ju tröttnat rejält på att bara kunna ha leggings dag ut och dag in :-( Nervöst som tusan så håll tummarna för mig. Återkommer med resultatet och bildbevis i bloggen senare idag...

Kommentarer

 1. Jag applåderar dig / Kram M

  SvaraRadera
 2. VA?!?!?!
  Har du gått ner 14,7 sedan 2 januari??? Det är ju ASBRA!!!
  VAD har du ätit??? Nu måste jag scrolla tillbaka! DU ÄR GRYM!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Alex! Ja men jag har kört ett hemsnickrat lågkalori-intag a la det jag körde på Itrim. Sen ska jag trappa upp i steg per månad har jag tänkt med bra mat. Prio 1 är kosten och träning i prio 2. Inte tvärtom som det var innan.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass