Vasaloppsspinning med öm rumpa!

När klockan ringde 6.30 så var jag väl inte fräschast i stan men ändå helt okej efter gårdagens eskapader på Gerdahallen (mer om det i ett annat inlägg). Dock lite öm på sittknutorna (vilket inte är bättre nu efter 4 timmar på cykeln). Smart Jensen att köra ditt första spinningpass på typ 6 månader dagen innan Vasaloppspinning... Tvätta sig, borsta tänderna, på med träningsoutfiten och packa det sista. Sen var jag redo att hämta upp min partner in crime Rebeca. Tur hon ville följa med för det är ju alltid trevligt med sällskap! Tack vännen!!!

Vi kom i god tid till Friskis och fick vars en cykel långt fram. Trevligt! Ställde in och provcyklade, slänga in extra grejerna i skåp, toabesök och sen vart det liksom dags. Klockan 8.00 gick starten som vi fick se på storbildsskärm (ja vitt papper på spegelväggen räknas som det). Dock samarbetade inte projektor så en minut senare dog bilden. Tur det finns händiga värdar som fixade och trixade så efter en timme kom bilden tillbaka. Men vi körde hårt under tiden för de duktiga instruktörerna guidade ju oss igenom de lite över fyra timmarna det tog. Plus bra musik som man kan sjunga med till hjälper ju också :-)

Typ en gång i timme vid byte av instruktör så fanns det blåbärsoppa, äppeljucie, banan, apelsin, jordnötter, choklad, saltgurka m.m. som serverades. Ypperligt tillfälle att ta en bensträckare och halvvägs så passade vi på att byta till torra kläder, plåstra om ömma tår, smörja in rumpan (för att minimera friktion...) och fylla på vatten. Jag får säga att det gick över förväntan och jag orkade trycka på nästan hela tiden. Rebeca och jag skojade dock om att vi kunde ju köra en svenska klassiker dvs när Vansbro simmas, Vättern cyklas och Lidingö springs kan vi ju samlas igen och cykla. Väldigt stolt över mig själv även om jag nu parkerar spinningskorna fram till Spin of hope i slutet på månaden :-)

STORT TACK till alla på Friskis i Lund som fixat så bra till oss!!! Gjort iordning salen med alla cyklar och crosstrainers, fixade fika och det tekniska, peppande instruktioner och glada tillrop samt allt efterfix som ju blir vid sådana här events. Verkligen uppskattat och bra jobbat!!!

Vi börjar förbereda oss för start!


Glada tjejer inför starten... 

Och där gick startskottet! 

Glad Jensen men fasiken vad öm rumpan är :-)


Blåbärssoppa och ombyte i halvlek... 

Heja gänget! 

Och heja mig!

Speedade tjejer inför sista timmen :-) 

The grand finale! 

Kommentarer

 1. Asså du är ju helt galen!!! Hahaha! Härligt!

  SvaraRadera
 2. Tack själv vännen för en helg i träningens tecken, we like!!!! <3
  KRAM
  R

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa helgen på länge med bästa tjejen! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass