Dag 100 - Chocka kroppen

Yippi idag är det dag 100 på min challenge!!! Tänk att jag har klarat 100 dagar utan pizza, pommes, ostbågar och chips plus inget socker dvs läsk, godis, efterrätter, choklad you name it. Har aldrig hänt i världshistorien. 52 dagar kvar dvs 1/3 kvar för denna gången :-)

Dessutom har jag tränat som jag aldrig har gjort i mitt liv and I love it! Förra veckan satte jag rekord med 615 minuter dvs över 10 timmar. Varierad träning där jag försöker pusha mig själv och chocka kroppens muskler. Variation, variation, variation. Förra veckan var också första veckan jag körde 2 egna styrkepass och jag tyckte det gick bra. Körde också imorse och jag börjar komma in i det.

Resultatet hittills är 10 kilo ner, 37,5 cm fett borta från kroppen, ork och må bra. Jag börjar också känna mig hyfsad tränad. Tror inte det är alla som kan träna som jag med alla extra kilo utan att skada sig etc. Så jag är faktiskt väldigt stolt över det jag åstadkommit och vad som väntar framöver. Jag tänker inte ge upp utan jag ska nå mitt mål att vara en vältränad tjej på 78 kilo vid årets slut!

Kommentarer

 1. Du är ju för jäkla duktig!!=) Otroligt kul att läsa! GRATTIS!

  Mvh Åsa

  SvaraRadera
 2. Så beundansvärt!!!!! Tänk om jag också skulle börja, ff a ta efter matintaget...

  Heja och Hurra!

  / En som läser bloggen ofta

  SvaraRadera
 3. STORT TACK för alla era hejarop - värmer mitt hjärta!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass