Dag 93 - Första styrkepasset

Imorse när klockan ringde kl 06.00 så var jag i ärlighetens namn inte ett dugg sugen på att gå till gymmet. Men ska det bli något resultat har man ju inget val. Jo man har ju visserligen det motsatta valet men då blir ju resultatet också det motsatta till vad jag vill åstadkomma...

Det var alltså dags för mitt första riktiga styrkepass on my own så att säga. Gick väldigt bra tycker jag. Körde först 5 min crosstrainer som uppvärmning sedan 30 minuter i högt tempo på styrka. Övningar för bröst, rygg och armar plus sit-ups. Efter det 25 min crosstrainer. På fredag blir det andra varianten av passet. Uppvärmning och avslutning är densamma men övningarna blir fokuserade på ben.

Men nu Trinny & Susannah - är jag värd efter 1000 m i poolen :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass