Denna veckans vikt

Okej jag fick mitt första aprilskämt imorse innan jag ens gnuggat gruset ur ögonen. Vågskrället visade på 95,3 kg. Så med ett arsle som får scenskräck from varje torsdag morgon (i detta fallet sedan i måndags...), med mens och med lite för mycket kolisar i magen (dock med massa träning i kroppen) så går man upp 2,5 kilo!!!

Ja men tack så #¤%& mycket kroppen! Jisses vad den är en märklig manick. Men jag fortsätter på min viktresa och planerar ett tufft squashpass i kväll. Maken får se upp på banan för här ska svettas :-)

Kommentarer

  1. Tänk ändå på att du har gått ner ca 10 kg på 3 mån och kämpar fortfarande!!! Du är sååå himla duktig! "Bara" 15 kg kvar nu väl??? Och det bästa av allt ät ju att du hittat en livsstil som funkar, dvs äter gott och älskar din träning!
    Kram från Jeanette

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för peppen Jeanette - precis vad jag behövde. Tack! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass