Dag 106 - Mysig dag

Dagen inleddes på gymmet. Först zumba - alltid lika roligt. Det är verkligen ett energipiller. Vad som också är roligt med det passet är att man behöver inte apa efter instruktören perfekt. Utan man kan freestyla lite :-) Efter det körde jag lite styrka för att få ihop mina två egna styrkepass. Tycker faktiskt det är riktigt skönt så det ska jag fortsätta med.

Men måste ju börja få in lite mer LesMills pass nu när man ska till Super Saturday... Förresten ett väldigt bra träningsmål att ha tycker jag. Man vill ju liksom hänga med och visa sig från sin bästa sida. Så nu gäller det att ligga i. På tisdag blir det BodyCombat och på onsdag BodyAttack.

Annars så har maken och jag varit i ännu en möbelaffär. Denna gång Ekebys möbelaffär. Mycket fint. Men vi behöver ju inte handla allt nu. Är ju lite tid kvar även om denna bloggerskan är mer otålig att dra kontokortet än hennes make. Vad då tänka på saken och titta på fler ställe. Suck jag vill ju SHOPPA. Men innerst inne vet jag ju att han har rätt eller...

Kommentarer

  1. Hade varit kul att testa zumba trots min taskiga koordinationsförmåga.

    SvaraRadera
  2. Inte för alla men alla pass är värda att testas en gång - vem vet du kanske bli glatt överraskad. Ser fram emot din utvärdering!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass