Dag 99 - Äggakaka och zumba

Dag 99 på min Challenge. Tänk vad tiden går fort egentligen. 53 dagar kvar... Men först tar vi en dag i tagen. Idag står zumba på Studio S på schemat. Sedan blir det hem och en snabbdusch för vi har bokat bord på Dalby Gästis för att testa deras Äggakaka. Har aldrig ätit och nu är det ju Krogveckan så då får man passa på.

Efter det hade vi tänkt oss en runda i Skrylle. Jag har aldrig varit där och det är väl ett ställe man måste ha kollat in så man hänger med när folk pratar om det. Sen bär det väl hemåt i Lill-Bettan för att påbörja ännu en utrensningsrundan. Idag gäller det köksgrejer och massa glas. Hårt arbeta att flytta :-)

Hur ser din söndag ut?

Kommentarer

 1. Låter som en trevlig söndag!=) Min söndag blir promenad med hundarna i skogen, vädret är ju underbart! Sen blir det ett bodypumppass ikväll och en släng psykologiplugg kanske om jag orkar, haha!

  SvaraRadera
 2. Köpte zumba dvd-box från www.uffessakerochting.se. Hittade lite andra saker på sidan oxå så jag slog till. Så snart blir jag ju Zumba-expert :) -S

  SvaraRadera
 3. Åsa - låter som en mysig söndag förutom plugget :-)

  Anonym - zumba är kul så lycka till!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass