Dag 118 - Det börjar synas tror jag

Typ de senaste 2 veckorna och faktiskt framför allt denna veckan har jag fått väldigt många kommentarer av olika människor. Att jag blir mindre och mindre, vad smal jag blivit, nu börjar det synas, vad har du gjort du ser annorlunda ut etc. Det är ju jättesmickrade och jag jobbar med mig själv att säga tack och ta emot. Och att inte tycka det är pinsamt och vilja skämta/prata bort det.

Så det verkar vara att 10 kilo är lite grann den magiska gränsen för att andra ska märka ens viktminskning. Klart eftersom jag tränar så mycket och bygger muskler så ändras min kropp ännu mer. Men har för mig att det var en liknande situation vid förra viktresan (dvs den jag började på 2008 (gamla bloggen)). Fast det var ju ingen som sa Jensen va fan håller du på med när jag gick upp 18 kilo på ett par månader förra våren...

Kommentarer

  1. Underbar känsla!! Njut och sug i dig, jag njuter och blir glad - men samtidigt rodnar jag - nu när folk omkring mig säger att det syns! Jag jobbar på att sluta skruva mig bli röd i nian å skämta, men ibland blir det lite för bra med alla snälla människor, jag har så svårt att ta till mig berömmet men det kommer väl...=) Alla vill ju bara väl.=) Ha en fin lördag!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar Åsa. Håller med dig alla vill ju bara väl och ändå är det så svårt. Märkligt! Ha det gott! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass