Dag 90 - Delmål för april

Trumvirvel....

Denna bloggerskans delmål för april är att utmana sig själv på gymmet. Styrketräning är ju jättebra för kroppen men jag tycker det är tråkigt att ställa in alla maskiner, komma ihåg vikter, skriva upp etc. Så styrka tränar jag med PT Marie som en lat lyxgymmare :-)

Men under april månad har jag bestämt mig att nu ska jag behärska de där maskinerna. Har ju fått rätt bra koll på tekniken och och är stark, så det är kul med styrka. Därför ska jag två morgnar per vecka köra mitt lilla styrkeprogram. Nothing fancy mer för att få in det hela i huvudet för att sedan kunna ta det till nästa nivå med olika övningar etc.

Varje gång ska jag inleda med en 20-30 minuter på crosstrainer (börjar bli trött på rullande bandet) och sedan 30-40 minuter styrka. Ena gången är det 5 övningar för överkroppen och andra gången är det 5 övningar för underkroppen. Tex biceps och triceps plus rygg sedan utfall och mage nästa gång. Ja lite blandat helt enkelt.

Ska utmana mig i antalet reptitioner och hur mycket jag orkar i vikt för att göra lite tävling av det hela. Jag kommer behöva det som en liten morot plus att det är alltid bra att pusha sig själv till att göra lite bättre varje gång. Första passet är planerat till måndagmorgon kl 6.30. Bara att köra!

Vad är ditt delmål för april?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass