Dag 103 - Jag är en vinnare

Idag fick jag ett oväntat mail. Nämligen att jag vunnit en tävling på Mix Megapol och med Les Mills. Priset? 2 biljetter till Les Mills SUPER SATURDAY den 3 september i Stockholm. Blev så himla glad för jag brukar aldrig vinna något. Okej jag skickar väl inte heller i en massa bidrag till tävlingar och då är det liksom svårt att vinna...

Fast jag blev extra glad för detta för det är något som verkar så himla kul och något jag alltid velat göra. Men just nu känner jag också skräckblandad förtjusning efter att ha tittat på denna videon från i fjol.  http://www.youtube.com/watch?v=uxVUUeI37qw

Jisses hur ska jag passa in där bland alla vältränade och typ alla känner varandra redan och.. och ..och... Ja många rädslor och nojor. Men va sjutton klart jag ska åka dit och jag ska ha jättekul. Nu måste jag bara hitta någon som vill följa med mig. Är du sugen?

Kommentarer

 1. JAAAAA!! Jag är sugen!!=)) Åå va kul det skulle vara!

  SvaraRadera
 2. Ohhh grattis till vinsten... ja det är jo sådant man drömmer om att kunna vara med på...
  Hade inte vågat att åka själv lycka till det kommer nog att bli hur skoj som helst såg youtube och det är klart du platsar in där... du tränar på så bra... kram Cee

  http://cee70.blogspot.com/

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad roligt! Jag älskar att åka på konvent och få lite inspiration och nytändning! Oroa dig inte för att platsa in, där finns alla typer utav människor, långa, korta, runda, smala, muskliga, you name it! Gemensamt bland de flesta är passionen för träning, och det har du ju! Du kommer att få skitkul =)

  SvaraRadera
 4. Men så kul! Grattis! Och vill du ha sällskap så ställer jag så klart upp.;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass