Dag 97 - Hur många par Eccos?

Jag tycker ju det är kul med mode. Okej hade du sett vad jag har på mig just nu dvs mjukis outfiten i soffan så hade man inte trott det. Och jag gillar att shoppa. Men oftast är det inte det dyraste dyraste som inhandlas. Tidigare när jag har kunnat handla tex i USA så kan man ju handla märkeskläder men till en del utav kostnaden här hemma.

Men en sak som jag har lärt mig att prioritera dvs där det får kosta lite mer är på träningsfronten (numera) och på skofronten. Anledning till det sistnämnda är att har jag eksemhud på fötterna dvs blir jättetorr och huden spricker och kliar. Så smörja, smörja, smörja plus skor som andas. Och så fort jag får möjlighet åker mian skor av för annars blir mina fötter så otroligt varma och sedan blir huden helt koko.

Hjälper ju inte att jag har höga fotvalv plus massa kilo att släppa på också. Märker ju att fötterna bli mindre svullna ju mer jag går ner. Och man blir inte så trött i trampdynorna. Fast en sak jag fortfarande håller på att lära mig är att "ja klackar är jättefint" men efter x antal skor i garderober och det alltid slutar med att jag använder min Eccoskor så kanske det är det jag ska satsa på.

Dyra är de men håller ofta länge och är sköna. Obs gäller inte alla. Har gjort misstaget att köpa Eccos som sedan har varit obekväma. Då är det himmelens dyrt om man jämför med ett par från Din sko. Men de flesta av mina par har jag slitit ut och mina sandaler bor jag i på sommaren dvs när stavarna rastas.

Så i helgen när maken och jag gick förbi en Eccoaffär så gick vi in och tog ett varv. Efter att ha prövat ett antal par så blev det till slut 3 par. Med ytterligare ett par i måndags då rätt storlek var i en annan affär. Men har förstått de senaste dagarna, när 2 av paren luftats och jag har skrattade erkände att japp det blev fyra par, att det kanske inte är så politiskt korrekt att köpa så många. Eller man kanske inte ska prata om det?

Jaja jag står för mina inköp :-) Vad det bidde? 1 par svarta gympalikande med rosa snören (fina) och 1 par svarta ballerina. Detta är bekväma jobbeskor som samtidigt är passande. Plus ett par halvfina sandaler (dvs mellanläge mellan stavsandalerna och fina man har på typ jobb etc) plus ett par lite finare sandaler. Svarta igen...

By the way finsandaler med remmar hittar jag aldrig som passar. Klämmer alltid och skaver. Men de sista paret var jag "tvungen" att köpa för remmarna var så mjuka. Hoppas nu bara att de passar om fötterna också skulle bli svullna i sommarvärmen. Håll tummarna! Och nu har jag skor i minst ett år framåt.

http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/golf/121003/01001/detail.do
http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/casual/41203/53994/detail.do

http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/casual/43583/01001/detail.do
http://www.ecco.com/se/sv/kollektion/damer/casual/43813/11001/detail.do

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass