Dag 117 - Världsrekord i träning

Idag blev det officiellt - jag har slagt världsrekord i träningsminuter. Ja alltså nu pratar vi om världsrekord i Tinas värld. Satte upp som mål i början på året att träna 7000 minuter under min 152 dagars challenge. Detta skulle ju innebära att jag tränade lite mer än 5 timmar per vecka vilket vart ett stort steg då. Trots att jag hade kommit igång med träningen redan.


Idag passerade jag 100% och det med en månads marginal!!!! Det är jag jäkligt stolt över. Okej idag blev det lite för mycket då jag tränat 3 timmar. Veckans andra styrkepass imorse på en timme och sedan vart det en timmes zumba på schemat ikväll. Men det bidde visst en timme BodyCombat också. Gissa om denna bloggerskan kommer sova gott...

Plus att jag i och med imorse klarade av april månadsmål - 2 egna styrkepass per vecka. Och det har gått över förväntan så detta kommer jag fortsätta med. Känns bra i kroppen och jag börjar tycka det är riktigt kul. Så vad blir då maj målet eller rättare sagt sista målet innan denna challengen tar slut den 2 juni?

Jo jag har satt upp det ultimata träningsmålet för mig som en suverän slutkläm. Jag ska slå ett nytt rekord och träna 2500 minuter från den 1 maj till den 2 juni. All träning räknas. Det blir ca 75-80 minuter per dag under 32 dagar. Jag kommer att få ligga i men med den motivationen som jag har just nu ska jag fixa detta! Vad är ditt träningsmål under maj?

PS! Lite nervös inför invägningen imorgon. Har jag gått upp så kommer jag skylla på allt vatten jag druckit efter det svettiga BC passet - bara så ni vet...

Kommentarer

 1. Jag fick en ofrivillig paus på drygt en vecka nu, vaknade med nackspärr på påskafton och hade dessförinnan inte tränat sen tisdagen...men IMORGON...dåå jäklar!!=)) Jag ska dra upp antalet träningstimmar jag med nu känner jag, har ett mål att nå -20 kg till den 3 juli (6kg kvar). Tror att jag kan fixa det.=)

  SvaraRadera
 2. Ja då försöker jag igen...
  Men det ju precis detta allt handlar om, att inte förlora motivationen för några sketna gram upp!! Det finns ju alltid förklaringar och så länge man har rent mjöl i påsen och inte skyller uppgången på annat när man vet att man
  " fuskat" eller så - så kommer ju en mega nedgång nästa vecka. Du är så jädrans bra!
  Malin

  SvaraRadera
 3. Ajdå Åsa. Ta det lugnt så det inte blir värre. Hejar på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej Malin! Nu funkade det! Gick upp och det är trist men vet att det är min kropp som funkar så. Kommer inlägg i bloggen under dagen... Tack Malin för all din pepp!!! Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass