Dag 95-96 - Full fart

Igår direkt efter jobb var det dags för fotvård. Äntligen! Sedan körde jag kondis i gymmet. Vart helt slut när jag kom hem så jag orkade inte blogga - sorry. Idag hade jag jobbtöserna med mig hem för vi skulle ha Movie Night.

Vi såg Never Let Me Go. Jisses vilken deppig film. Vi som hade så trevligt innan. Jaja vi fick en mysig kväll. Men ingen läsk, inga chips och popcorn för mig. Och nu jag laddar för invägningen imorgon. Har verkligen sett skillnad på kroppen den senaste veckan så oavsett är jag nöjd med min insats.

Blev ett litet tråkigt standardinlägg idag för denna tösen är trött och gymmet väntar imorgon kl 6.30... Får återkomma med kreativiteten i helgen :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass