Dag 107 - Har bestämt mig

Jag har bestämt mig för vad jag ska göra med min extra vunna biljett till Studio S. Det allra enklaste hade ju varit att ge den till någon jag redan känner. Dock är det inte jättemånga i min personliga närhet som går på Les Mills pass. Samt att detta känns inte som att jag går utanför min trygghetszon vilket ju är något jag jobbar med dvs att utmana mig själv både till själ och kropp.

Därför har jag bestämt att jag ska lotta ut biljetten bland mina gymkompisar på Studio S. Ja jag kallar dem kompisar även om jag inte vet namnen på ens hälften. Men vi delar ju på gymmet och man ser ju dessa människorna ganska ofta :-) Jag försöker faktiskt att utmana mig själv att inte vara blyga Tina utan sociala Tina. Dvs hälsa, säg hej, prata lite grann eller i alla fall ett leende. Ibland är jag tom så framfusig att jag skickar iväg en vänförfrågan på facebook - de ni! Modigt va?

Nåja åter till biljetten. Har fått ok av Pethra på Studio S att lägga in en text på hemsidan där de som är intresserade ska lämna in en kort motivering på varför det skulle vara kul att åka. Sedan väljer vi ut en vinnare. Det är ju flera som ska åka från Studio S som jag har förstått det så vinnaren behöver inte släpa runt på mig hela tiden.

Men jag kände personligen att detta kunde vara en positiv utmaning dvs åka med och förhoppningsvis lära känna fler från Studio S. Så man kan säga gymkompis på riktigt liksom :-) Fast nu blev jag ju lite nojig - tänk om ingen vill vara med och tävla? Jaja nu kör vi - det får bära eller brista!

Här kan du läsa mera: http://butterfly-tina.blogspot.com/p/studio-s-tavling.html

PS! Ni på bloggen får ju följa med också så klart men lite mera interaktiv om man så säger :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass