Dag 115 - I don't do sidledes

Direkt efter jobbet var det dags för BodyCombat trots att solen sken så lockande. Kände mig dock lite deppig när jag gick därifrån. Det är rätt mycket hoppande och skuttande i sidled och att man ska korsa benen snabbt på stället i hopp. Jag kan ju inte göra det för mina lår är för tjocka.

Vet att jag kommer kunna göra det en vacker dag men blir ändå otålig och deppig att jag inte kan. Hatar det. Jag vill också som de andra. Jag vill kunna göra allt jag vill. Men i dagsläget är det bara att inse fakta. Jag kan inte hoppa så eller förflytta mig snabbt i sidled.

Men jag ger fasiken inte upp. En dag ska jag vara en stjärna på BodyCombat och jag ska fara som en iller fram och tillbaka och hoppa lika högt som de andra. Fast helt värdelös var jag inte. Kunde hoppa lite och när jag började med BodyCombat så kanske jag kunde knäcka motståndarens ankel - i bästa fall knäet - vid sparkarna. Tror jag numera har arbetat mig upp till höftkulan på en slö pensionär...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass