Dag 91 - Man måste ha rosa skor

Eftersom jag tränar så mycket så har jag den senaste tiden investerat i bra träningskläder. Tidigare har jag haft typ gamla byxor och t-shirts etc. Men nu har jag köpt massvis av fina träningskläder. Och idag var det dags igen för jag hade ju 10% på Stadium... Tyckte jag vart värd det. Plus att man behöver ombyte om man tränar över 6 timmar per vecka. Man vill ju inte stinka :-(

Så det har blivit ett par olika byxor, 3 nya sportsbhar i rätt storlek, strumpor, fina träningstoppar i olika färger som rosa, lila, grönt och svart. Plus en massa hoodisar som jag älskar. Och idag toppade jag det med nya träningshandskar, 2 nya vattenflaskor (så jag kan matcha min outfit :-) ) och nya fina rosa skor! Nu blir det ännu kuligare att gå till gymmet.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass