Dag 109 - Smidig som ett kylskåp

Mör i kroppen efter morgons styrkepass och crosstrainer samt ett intensivt BodyAttack nu ikväll. Men över påsken blir det ju lite lättare träning då vi åker till Lalandia. Så det gäller ju liksom att få så många träningsminuter i kroppen innan dess. Därför blir det ett kondispass på löpbandet imorgonbitti.

Är också invägning imorgon istället för på fredag. Lite pirr i magen men hänger mig inte upp mig så mycket på det längre. Förutom att det är klart att man vill tex komma under 90 kilo nu någon gång. Men det kommer när det kommer. Något som jag märker varje dag är kroppens förändringar.

Exempel är: träningsvärk i nyväckta muskler, lite smalare i ansiktet, jackan går att knäppa helt, fettet flyttas runt på låren och muskler som dyker upp. En annan förändring som jag reflekterade över idag var att jag blivit smidigare i kroppen vid de olika strechövningarna jag alltid avslutar ett pass med. Från att vara smidig som ett stort kylskåp så har jag blivit smidig som en minibarskylskåp...

Vad jag menar? Jo att det är lättare att få upp benen i olika övningar tex att sträcka bak eller framsidan av låren eller att sträcka rumpan. Ett av mina mål är ju att kunna stå upp och sträcka framsidan av låret. Men idag kände jag mig nöjd när jag lättare fick tag om foten och kunde pressa en bit till. Man får liksom glädjas åt allt på sin hälsoresa :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass