Denna veckans vikt

Okej ord är väl egentligen överflödiga för vi kom ju överens igår om att hade jag gått upp så var det vattnet efter det svettiga BodyCombat passet :-) Eller så är det bara dags igen. Dvs ni som har följt veckans vikt ett tag har nog kommit fram till samma mönster som jag sett. Jag går ner under ca 1-3 veckor sedan står jag stilla en vecka eller två alt går upp ett par hekton till kilot. Svaret som jag ser det är att det är så min kropp fungerar och anpassar sig under resans gång. Den är en segis helt enkelt och vill inte släppa ifrån sig några fettgram.

Ska dock inte sticka under stolen med att det är ju fasiken så mycket roligare att se ett minus än ett plus. Speciellt nu när man börjar närma sig en magisk 10-tals gräns dvs att komma under 90. Man blir ju också lite sur när man vet att man tränat som tusan och faktiskt skött maten. Exempel: Tina spenderar 2 svettiga timmar på gymmet medan de andra i sällskapet badar och äter glass. De andra äter pizza och pommes till middag och Tina äter sallad och kyckling. Då vill man ha resultat!

Men det är bara att fortsätta för även om jag inte skulle gå ner ett gram till ska jag ge upp detta? Dvs att må bra och äta rätt och att träna för att stärka kroppen/hälsan? Nej tror inte att soffan och massa socker är lösningen. Så nu fortsätter vi och för eller senare så ska vågskrället visa 89 något så det så!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass