Finns det något liknande för träning?

Sitter i soffan och läser senaste numret av Amelia framför reprisen av "Du är vad du äter". Intressant förresten att Skipper har gått och blivit LCHF:are på äldre dar... Men det var inte det jag skulle skriva om. Hittade en annons i Amelia så hade varit som klippt och skuren för mig. Fast innan min hälsoresan då.

Vad det gäller? "Chokladambassadör" för Marabou. Jisses det hade varit något tänkte jag för en sekund. Jag passar ju in på beskrivningen tex att jag har en blogg. Men javisst ja inget socker var det ju. Tror inte det hade blivit så trovärdigt att helt plötsligt börja marknadsföra Marabou i denna bloggen...

Är du intresserad? Gå in på facebook.com/maraboupremium Men det jag nu undrar är - varför finns inget sådant här för tex testa Les Mills pass över hela världen, testa olika träningsresor/konvent och utvärdera, åk runt på hotell gym och spa för att testa dessa. Ja liksom sånt som hade varit perfekt för mig. Tips någon?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass