Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Lyssnade på kroppen och tog ytterligare en dag med hemma-jobb. Förkylning försvinn!!!
  • Att jag börjar lära mig att tacka nej och inte hoppa på allt spännande och roligt. Nej jag vill inte vara löparcoach inför nästa års Vår ruset, nej jag vill inte köra fler kettlebellspass, nej jag vill inte hoppa på utmaningen att göra 200 knäböj per dag, nej jag vill inte... För 2014 ska nämligen bli mitt ego-år där jag bara fokuserar på mig! (mer om det på det nya året...) 
  • Suverän matdag allt enligt julkalendern :-)
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass