Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Första vilodagen denna ledighet - ingen mat som behövde förberedas eller tillagas, ingen findukning, inga gäster som ska ha mat och dryck och underhållas :-) Bara maken och jag. Skönt för nu är jag slut i batteriet.
  • Träningen i Lomma - jag mår så himla bra om jag får svettas och röra på mig. Blir lugn i kropp och knopp! Istället för socker som medicin så är träning hell of a lot better!
  • Promenader med maken där vi bara går, håller handen och pratar om allt mellan himmel och jord. Målet är att vi ska få en nypa frisk luft varje dag under ledigheten så vi inte bara hänger i soffan. Mission accomplished även idag.
  • En bra matdag även om det suger lite i sockertarmen efter gårdagens intag och pga trötthet.
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass