Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Lugn start på dagen får mig att må bra
  • Lycklig att jag klarat av min livs första adventsfirande utan att äta strunt!!! Målet är att klara min livs första december (undantagen är julegröt på julafton och lyxig efterrätt på nyårsafton)! JAG KAN OCH JAG SKA!
  • Överlycklig när jag tänkte på helgens bravader på Crossfit Lund. Så tacksam att min kropp är med mig (okej blåslagna ben och grym träningsvärk efter alla pull-ups tillhör ju :-) ) men framför allt för det känns som jag krossade några dumma hjärnspöken/nojor i helgen angående min egna förmåga. Heja mig!!!
  • Mår bra av all frisk luft jag fått idag och tom sol på näsan
  • Glad att fd kollegan Sara hade tid att käka lunch idag - mys!
  • Att vakna upp med maken är det bästa!
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass