Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Tacksam att det var kettlebellscirkel idag så jag bara behövde visa övningarna och sedan coacha för jisses med förkylning i kroppen ska man inte träna! Helt slut efter bara show ´n tell...
  • Glad att dagens kettlebellsdeltagare dök upp i snön och körde som tusan.
  • Tacksam till maken att han körde mig till gymmet och hämtade mig plus köpte fina julstjärnor så vi har fint till grannminglet imorgon!
  • Okej inte världens bästa matdag men jag har inte rört glassen i frysen eller givit efter till sötsuget. Varför är det så svårt när man inte känner sig kry plus inte tränar? "Enklare" när man är frisk och tränar att även sköta maten.
  • Glad för att jag är så träningssugen dvs för x antal år sedan hade jag i detta läget ätit allt jag kunnat plus inte haft en önskan att röra mig. Nu vill jag träna men lyssnar på kroppen. Sitter istället och planerar allt kul jag ska träna sen :-)
  • Mysig med den fina snön
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass