Dag 10 - Julkalendern

Idag är det dags att öva tänkte jag. Man blir ju inte bättre om man inte övar men visst är det kuligare att köra sådana övningar som man briljerar i. Något som jag har gjort framsteg i är utfall men jag är fortfarande för wobbly dvs instabil. Så idag tänkte jag nöta lite teknik och mjukstarta träningen igen. Tänker du också öppna dagens lucka?

Kommentarer

  1. Jag beklagade mig för min PT ang. att jag tyckte att det var jobbigt att göra plankan och då sa han "alla övningar som du tycker är svåra att göra är dem du behöver göra". Hm tänkte jag först men han och även du har så rätt :-) AC

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis det som är roligt är det man är grym på :-) Det tråkiga är det man inte kan men borde öva på... Plankan är också en sådan övning för mig :-(

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass