Gripens julspel och egen träning

Fullt ös hela dagen för denna tjejen idag. Inledde med en gruppträff på Itrim. Alltid nyttigt och välbehövligt. Trots att det inte alltid är så kul att ställa sig på stålplattan :-) Efter träffen gick Camilla, Rebeca och jag över till Espresso House för mysfrukost och prat. Sedan bar det iväg in till Malmö för Rebeca och mig. Ville skulle nämligen kolla in Gripens julspel och heja på kompisen Elise!

Har aldrig sett en crossfit-tävling live så det vart jättekul! Grymt duktiga deltagare och inspirerande att titta på. Jag vill också kunna göra de sakerna - 2014 here I come...  Elise vart jätteduktig och vi hejade så vi hördes i hela hallen :-) Hem igen och jaga maken ut för lite steg. Soffan och mellis. Ombyte och sedan vart det Actic Olympen som gällde. Även om det tog emot när jag satt i soffan. Kändes ju som jag redan tränat - nähä jag hade bara tittat på andra som tränar.

Okej då får jag väl göra det själv också. Mötte upp med Rebeca igen och värmde upp lite på crosstrainer. Bättre det än att hänga i ett hörn och vänta ju. Sedan blev det en svettig timme ute i gymmet på ett pass som kallas Actic Training Circuit. Efter uppvärmningen fick vi boxas, använda TRX:en, plankan på stepbrädan, wall balls, kettlebells, dips plus lite till. Fullt ös och det vart jättekul. Så glad jag kom ur soffan ändå!!!

Vi hejar på Elise i gult linneBästa hejarklacken - hej varför fick jag störst huvud bara för jag är närmast kameran... Elise, Elise, Elise!!! 

Väldigt många fler killar som tävlade - undrar varför? 
Dags för wod 3 som vart overhead squats (djupa knäböj med en stång ovanför huvudet på raka armar) och double unders med hopprep (hoppa och veva som tusan). Något som jag önskar jag klarade av en utav varje de skulle göra många många fler. Elise in action 


Kaxigaste t-shirten... Sett dessa lite varstans så köpte 3 olika för att själv testa 

Okej inte lika coolt som julspelen men jag blev svettig! 

Heja oss!!! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass