23 dagar...

Nästan som om jag borde göra en ny julkalender men nu är det verkligen nedräkning till årsdagen den 3 januari. Det vill säga om 23 dagar så är det dags att göra årsbokslut för mitt första år med Itrim. Målet är att sätta världsrekord och komma under 73,3 kilo. Hmm fladdrar kring 74-75... Men så lätt ger jag inte upp.

Heja mig och än så länge är det den bästa nov/dec/jul-upplopp i mitt liv vad det gäller att inte äta socker. Det var de där två tallrikarna med glass i förra veckan när förkylningsömkan satte in men ännu inga pepparkakor, aladdin eller lussekatter. Och så ska det förbli!!! 23 dagar är ju inget - detta fixar jag! Fast maken och jag har redan planerat att baka lussekatter och kanelbullar den 4:de :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass