En PT till alla!

En sak som slog mig här hemma i förkylningssoffan är att jag är så himla tacksam och glad i två suveräna kvinnor! De må vara en hel del yngre än mig som tydligen räknas till yngre medelåldern (what?). Men utan dem hade jag aldrig kommit så här långt på min hälsoresa eller snarare känt mig så säker på min sak. Vem menar jag? Självklart PT-Malou och PT-Katarina!

Utan dem hade jag inte känt mig trygg och säker att genomföra en träningsinstruktörsutbildning, att utbilda mig till kettlebellsintruktör, att delta i steg 2 av kettlebellsutbildning och framför allt känna mig rörlig eller att gå in en crossfit box och köra pull-ups själv med självförtroende. Eller att ha kondisen som tex på söndagens Lommapass. Jag stod mellan två killar (som såg vältränade och var smala, en typ i 20 års ålder och en i typ 50 års åldern) och jag slog dem enkelt i antal burpees. De bara dog och gav upp på mattan medan jag fortsatte att mata. Heja mig!!!

Denna helgen var det något som slog igenom i skallen på mig. Visst jag kan inte genomföra allt perfekt men jag är jäkligt vältränad, jag ger aldrig upp och jag är väldans grym!!! Hallå jag slog ju vissa i boxen med hästlängder fast de var typ 20 år yngre och 20 kilo lättare.Visst det är jag som kämpat mig till varenda framsteg och betalat i svett, blod och tårar bokstavligen. Men jag är så oerhört tacksam att ha dessa två fantastiska människorna som pushat och pushat mig utanför bekvämlighetslådan.

Jag är också tacksam att jag har ekonomi att investera i mig själv och min kropp. Alla borde göra det!!! Nä man har kanske inte råd med en gång i veckan eller en gång i månaden med en PT. Men jag tror alla behöver få sig en extra skjuts då och då. Vem den personen är kan vara olika för alla om inte en PT så kan det tex vara en coach/en instruktör/en kompis/en anhörig/en individ som kan stötta en. Vågar du be om alt. ta hjälp med din träning för att nå dit du vill?

Kommentarer

  1. Jag håller med - en PT är en fantastisk skjuts! Och jag älskar också när jag klår de unga grabbarna. De tycker det är mindre kul när de får stryk av en tant :-D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass