Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • "Sista" besöket hos Frida på iklinik imorse (eller vi ska höras i slutet av jan för status). Ingen bankning utan nu ska jag bara vänta ut hälen. Och jisses så mycket bättre den har blivit. Om jag låg på en stark 10:a i värsting ont i augusti. Så ligger jag på cirka en hyfsat stabil 2-3:a nu om jag undviker hopp, barfota, löpning på hårt underlag. Bra va? Så himla glad att jag tog tag i det hela även om jag kunde varit förutan den där tejpningen...
  • Varit en sväng inom Lotta och lämnat massa tidningar och fått en kram! Plus världens godaste fröknäcke och även en påse med fröknäcke med pepparkakskryddor - det ni det är kärlek :-)
  • Dagens lucka med hemmalagad mat ligger i magen
  • Fått fotvård utav finaste Annette
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass