Gårdagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • Fick tyvärr gå hem från jobb igår så mådde inte så himla bra. Men jag är glad att jag numera lyssnar på kroppen. Därför stannar jag hemma idag också. Inget serious utan bara en vanlig hederlig förkylning som jag hoppas inte bryter ut i värsta formatet för att jag nu vilar.
  • Ingen lucköppning för mig igår då dvs boxning men skam den som ger sig jag tar den luckan nästa onsdag istället!
  • Att jag blivit så bra på att äta det som finns i kylskåpet dvs tidigare slängde vi mycket mat :-( Det görs ytterst sällan nu för tiden!!!
  • Dock har jag en fråga - varför är man bara sugen på glass när man är lite febrig och raspig i halsen??? Är aldrig sugen på det annars men igår... Lagom bra också att vara laktosintolerant... Jaja nya Jensen tar glassbomben med jämnmod och på det igen idag. Maten är förberedd och jag återfinns i soffan. Nu ska jag bli frisk!
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass