Nyårsträning med glitter!

Den sista dagen på 2013 måste ju firas med "glitter och glamour" träning på Actic Olympen. 90 minuters Functional Toning... I lördags var jag ju inte en happy camper men humöret var på topp idag. Så jag tyckte mycket bättre om passet även om det vart lika trångt. Plus att idag flöt musiken och jag hängde med lite bättre i övningarna. Dessutom hade jag sällskap utav Camilla och Suzan. Livet vart helt enkelt bra och glittrigt :-) GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!

Möttes utav glitter redan vid dörren

Och en egen hörna tack vare Camilla - tack! 

Ballonger! 

Och pynt 

Glamourtrion men jag blev lite besviken att mitt glitter inte syntes... 

 Så det fick jag ta igen och tvingade Camilla att fota mig - se så glittrig jag är!

Och på benen!

 Med guld runt midjan helt plötsligt

Alla gör sig redo! 

Förstår ni nu att det inte är lätt att hänga med i urvalet av vikter till vilken övning... 

Och finns det hjärterum så finns det... 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass