Shape-up Club sucks - vad ska jag använda?

Hjälp mig nu därute!!! Under detta året har jag använt Shape-up Club för att hålla koll på mitt matintag. För en tid sedan ändrade de gränssnittet på webben och det var verkligen till det sämre. Inget funkade, alla favoriter borta, man kan inte kopiera tex föregående dags frukost. Totalt värdelös och då är jag ändå en väldigt van datoranvändare.

Men jag fortsatte att använda appen i den gamla versionen och hoppades att gränssnittet skulle förbättras. Tyvärr uppdaterades appen imorse och nu kan jag bara glömma att använda Shape-up :-( Ett exempel vill lägga in 190 gram kyckling imorgon till lunch. Nähä fast jag sparar etc så uppdateras det som en kycklingfile på 250 gram. Bara ett exempel plus den funktion som jag använde allra mest "kopiera" är numera borttagen. Snyggt jobbat NOT!!!

Så nu behöver jag hjälp!!! Och jag undanber mig kommentarer eller tips såsom att gå på känsla, inte behöver du väl veta exakt etc. Joho när denna gör det så brukar det betyda 20 kilo plus. Jag behöver detta verktyget för att lära mig vad en portion är, vad saker och ting innehåller och innebär för min kropp. Så snälla säg inget i så fall utan nu behöver jag verkligen HJÄLP!!!

Jag funderar på Viktklubb från Aftonbladet som jag använde för 100 år sedan men har inte använt deras app. Eller Matdagboken? Fick också tips om Fitness Pal men funderar på om gratis är för bra att vara sann dvs hur väl funkar det då? Plus jag har också lärt mig att ett sådant här verktyg tar tid att bygga upp och bör vara lokalt om det ska funka bäst på svenska livsmedel etc. Dvs "nybörjarverktyg" som är hemmasnickrade undanbedes.

Snälla hjälp mig för jag behöver verkligen den!!! Ge mig för och nackdelar med det som du använder!!! TACK!!!

Kommentarer

 1. Tina! Ladda ner Fitr- calorie counter. Den är grym, kolla om du gillar den! Största kramen Malou

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh den får jag testa - tack bästa Malou!!!! KRAM!

   Radera
 2. Visst är den skit numera!! jag svär varje gang oxå! Ska nog avsluta min prenumeration :-(

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass