Ingen rast eller vila här...

Knappt är tentanojan över förrän nästa kurs börjar... Idag börjar min "Mindful eating" kurs med Elin Borg. Ska bli en spännande personlig resa för mig att ta detta till nästa nivå. Det vill säga lära mig mer om mitt ätarbeteende och jobba på det mentala som jag tror är en nyckel för att jag ska lyckas behålla min hälsa. Så nu är det one-on-one lektioner varje onsdag tom juli och där emellan massa litteratur och övningar som ska göras. Kommer nog vara rätt så tufft vissa dagar att verkligen rannsaka mig själv vid varje måltid men oerhört nyttigt. I augusti börjar jag sedan resan mot att bli instruktör i Mindful eating. Spännande tider!!!


PS! Så jäkla stolt att jag fixade sockersuget igår - känner mig urstark som klarade det!!!

Kommentarer

  1. Jag unstated just när din tenta var och insåg att det var ett tag sedan jag var här och läste. Hoppas att det gick bra. Grattis till att du höll dig ifrån sockret! Nu tycker jag att vi bokar in en lunch snart. När passar det dig med din nya kurs? Jag kan månd, tisd och fred.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har tyvärr inget svar på tentan än :-( Skickar dig ett meddelande på fb. Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass