Stängt...

Okej skulle egentligen varit på träningskuligheter idag men fick omprioritera. Har inte kunnat plugga till tentan som jag velat och börjar bli nervös. Bättre då att köra ett hemmapass och få tid över till böckerna även om det inte är lika kuligt :-( Stänger därför ner bloggen (kan nog förväntar er mycket tentaprat den kommande veckan...) och under tiden kan du laga gårdagens gästmiddag. Helt vegetarisk då det självklart gäller att anpassa sig till gästernas matpreferenser. Tomatpajen har nog figurerat i bloggen tidigare men efterrätten är ny. Blev väldigt uppskattat!

Tomatpajerna innan ugnen och du kan minska tomaterna i receptet med ett par tomater för varje gång jag gjort detta receptet har jag stått med massa över samt skippa att kavla pajdegen och bara tryck ut i formen tipsar coachen :-)

Maken hittade detta receptet på Sydsvenskan och önskade det till middagen då rabarber och ingefära är två stora favoriter. Behöver inte sockra rabarbermoset extra för pannacottan blir väldigt söt utav gelesockret. Maken sa att det blir inte heller riktigt som pannacotta eftersom det är rabarbermos ihopkokt med grädde. Men han gillade det så då blev det en hit i min värld säger frugan som åt nötchokladkvarg istället :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass