Min sockerutställning - hur gick det?

Igår vart det ju dags för min världsberömda sockerutställning på Friskis & Svettis. Eller berömd och berömd - här i bloggen i alla fall :-) Vart allt nervös innan men jisses vad kul det var! Framför allt för allas nyfikenhet och frågor som gjorde att tiden gick så fort. Fick så fin feedback så jag känner mig riktigt nöjd och stolt över mitt genomförande. Tycker jag fick till en bra balans mellan pedagogisk/visuell uppvisning och teori/information utan pekpinnar. Kändes som jag var i mitt rätt element. Och chokladbollar gick åt minsann (lägger ut receptet imorgon).

Stolt bloggerska!


Många mumsade på chokladbollar och ville ha receptetNärbilder - svårt det där med lagom mycket text/information plus att jag ville ha lite praktiska tips som gör det lättare att ta till sig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass