Jaha vad gör jag nu?

Tänkte att ett sätt att locka människor att ställa frågor till mig på Sockerutställningen på måndag är att bjuda på något att smaka. Gratis är gott eller? Därför ställde jag mig igår och gjorde 4 olika varianter på nyttiga chokladbollar. Har aldrig gjort dessa tidigare och det finns ju oceaner av recept men vilket är bäst? Och nej de smakar inte som originalet med det onämnbara namnet men jag vill ju att det jag bjuder på inte är oätbart.

Ärligt talat så är det ju inte alltid "nyttiga" matprojekt blir lyckade och i detta hushållet har vi haft our fair share of big fails :-) Därför tänkte jag ta det säkra före det osäkra och utnyttja gårdagens borta middag. Tänkte våldgästa partyt med utprovning av chokladbollar så juryn kunde ge mig svaret på vilket receptet som är det vinnande. Jo det gick ju bra eller inte... Det blev dött läger mellan åsikterna. Den som en älskade, hatade en annan. Eller så röstade två på "boll a" medan två andra röstade på "boll d".

Jaha vad gör jag nu? Tänkte mig att en ytterligare smakprovning får ske på lördag kväll när vi ska hem till mamsen. Kanske de kan fälla en avgörande röst. Svårt det där med smaker och åsikter. Jag som inte gillar fikon gillade inte "boll b" men de som älskar det röstade på den. Eller att jag gillade smaken på "boll c" men inte konsistensens. Visserligen misslyckades jag lite med det receptet men ändå... Och "boll a" som jag trodde skulle vinna blev totalt nedröstad utav två runt bordet. För mycket kakaosmak - okej men om jag börjar mixtra lite med receptet så kanske. Ja ni hör vilka stora bekymmer jag har :-)

Bagerskan är busy

Seriös chokladbollsprovning utan resultat :-( 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass