Godkänt sista block!

Igår fick jag mail från fröken och godkänt på min sista inlämningsuppgift på min utbildning till Diplomerad Livsstilrådgivare. YES!!!

"Än en gång är du gjort ett mycket bra och välarbetat arbete med kloka kommentarer. Dina svar är tydliga och väl sammanfattade och visar att du har en djupare förståelse i ämnet. Du har ett sätt att skriva som gör det väldigt lätt att följa dina tankar och förstår vad du menar. Särskilt intressant är det att läsa om din sockerutställning, kul att den blev så välbesökt och uppskattad. Det är även intressant att läsas om ditt upplägg inför mötet med klienten Lotta som är väl genomtänkt och planerat. Det är inget som behöver kompletteras, och du är nu redo för sluttentamen!"

Hmm det sistnämnda vet jag inte för nu gäller det att packa in allt i hjärnan inför tentan...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass