Nya smaker

Brukar vanligtvis äta naturell kvarg och tycker Lindahls är bäst. Fast det slinker även ner andra märken i kundkorgen beroende på humör tex Coops nya hink med 1000 gram eller Icas egna. Smaksatt kvarg tyckte jag inte alls om när de först kom för de var så söta - blä i min mun. Men "nya" favoriter är de små smaksatta från Lindahls som jag äter till mellis eller som efterrätt då och då. Gillar alla smaker och jag kan rekommendera dem med tex lite hackad mandel eller kokosflingor för extra lyx.

Såg på instagram häromveckan att en ny smak skulle vara kokos. Tjoho I love kokos och till min stora överraskning såg jag just den smaken idag på ICA i Staffanstorp när jag hämtade paket. Hallå det måste ju testas! Lite större burk på 250 gram. Undrar varför? För de små är så behändiga och lagom i kalorimängd och mättnadsfaktor. Kände mig även modig att testa tranbär och granatäpple. Vilken är din favorit av utbudet http://www.lindahlsmejeri.se/produkter/?

Undrar om jag kommer få en ny favorit?

Kommentarer

 1. Min favorit är persika eller lemon/lime. Kokosen låter intressant men tranbären gillar jag inte.
  Återkom gärna med recension när du smakat :-)//Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag gillar dem och hallon och nötchoklad :-) Men tranbär har jag undvikit men tänkte nu fick jag testa...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass