Tips i matbutiken

Det är inte lätt det där med att läsa innehållsförteckningar och förstå vad de egentligen betyder. Jag tycker att jag är hyfsad påläst men ibland så står jag där bara med en stirrande blick och undrar vad tusan menar de? Och vi har alla olika syfte med våra val utav livsmedel. Någon är kanske allergisk och behöver undvika ett visst ämne, någon annan tänker enbart på kalori-innehållet i en vara, någon annan vill undvika tillsatser av vissa slag och någon annan kanske få ner sitt sockerintag.

Tänkte att jag kunde komma med lite tips här i bloggen på hur man kan tänka i sina val. Inga pekpinnar utan från olika vinklar, olika livsmedel och i olika situationer. Vi har alla olika preferenser och olika sätt att leva. Jag tänker mig mer enkla tips som kanske hjälp dig när du står i butiken och klämmer på olika livsmedel men vet i tusan vilket du ska/bör/vill välja. Tror ni det skulle kunna vara något som vart intressant?

Kommentarer

  1. Absolut intressant och välkommet m tips! 😊

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas du tycker om de inlägg jag har gjort hittills.

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass